Karbantartás

Szerződéses formában elvégezzük a felvonók műszaki biztonsági felülvizsgálatát a karbantartás megfelelőségének ellenőrzése céljából.

A HÓDOSI LIFT Kft. jelenleg Budapest teljes területén mintegy 100 felvonó karbantartását és hibaelhárítását végzi.

Vállaljuk felvonók karbantartását és hibaelhárítását különböző helyszíneken, beleértve társasházakat, kórházakat, idősek otthonait, irodaházakat, szállodákat és közintézményeket. Szakembereink tapasztalattal rendelkeznek az különböző típusú felvonók és liftrendszerek karbantartásában és javításában. Karbantartási tevékenységünk mellett felújítási munkákat és kis- és középjavításokat is vállalunk a karbantartott felvonóinknál.

Emellett vállaljuk más cégek által telepített felvonók javítását és hibaelhárítását is. Ez magában foglalja a garancia időn túli karbantartást, valamint a lift állapotától függő javítási és karbantartási munkákat. Rugalmasan kezeljük a szerződéseket, és az átalánydíjas karbantartási szerződés keretén belül vállaljuk a szükséges munkákat.

A HÓDOSI LIFT Kft. szakértő csapata készen áll arra, hogy a legmagasabb színvonalon végezze a felvonók karbantartását és javítását. A felvonók rendszeres karbantartása és időben történő hibaelhárítása kulcsfontosságú a biztonságos és zavartalan működéshez. A szakembereink gondoskodnak arról, hogy a felvonók megfeleljenek a biztonsági előírásoknak, és hosszú távon megbízhatóan működjenek.

Ha felvonójának karbantartására vagy hibaelhárítására van szükség, bízza a HÓDOSI LIFT Kft.-re. Professzionális szolgáltatásunkkal és tapasztalt csapatunkkal garantáljuk a magas színvonalú munkavégzést és a problémamentes felvonóüzemeltetést.