Tevékenység

Vállaljuk új felvonók teljes körű beépítését, beleértve a tervezést, engedélyeztetést, beszerelést és hatósági átadást. Szolgáltatásaink magukba foglalják a különleges igényeket kielégítő berendezések, például a panoráma felvonók beszerelését is. Amennyiben igényli, bemutathatunk referencia munkákat is, hogy biztosan elégedett legyen a választott felvonóval.

Ezen felül széles körű bérszerelési lehetőséget is kínálunk ügyfeleinknek. Ebben az esetben a feladatunk kizárólag a munkaerő biztosítása, így Önnek nem kell aggódnia a szükséges szakemberek megtalálásával kapcsolatban.

Vállalkozásunk nagy tapasztalattal rendelkezik a felvonók telepítése és szervizelése terén. Munkatársaink szakértők, akik gondoskodnak arról, hogy a berendezések kiváló minőségben és a legmagasabb szabványoknak megfelelően kerüljenek beépítésre. Rugalmas és hatékony szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy minden igényüket kielégítsük.

Amennyiben Önnek felvonóra van szüksége, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Cégünk elkötelezett a kiváló minőség és az ügyfél elégedettsége iránt. Szakértőink segítenek Önnek a legmegfelelőbb felvonó kiválasztásában, amely megfelel az Ön igényeinek és követelményeinek.

Válassza a HÓDOSI LIFT Kft.-t, a megbízható és tapasztalt szakembereket, akik a legjobb megoldásokat nyújtják a felvonóigényeire.